Τούρτα BOUNTY
Το μέγεθος της κούπας είναι 250 ml.
Υλικά
📌 Αλεύρι (θα δείτε την ποσοτητα με την συσταση)
📌 5 αυγά
📌 1 κουπα ζάχαρη
📌 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
📌 50 ml φυτικό λάδι
📌 1,5 g σόδα
📌 5 κουταλιές της σούπας κακάο
📌 3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
Κρέμα καρύδας
📌 1 κρόκος αυγού
📌 1,5 κουπα ζαχαρη
📌 3 κουταλιές της σούπας κορν φλαουερ
📌 2 κουπες χλιαρό γάλα,
📌 300 γραμμάρια βούτυρο
📌 κονιάκ, βανίλια
📌 300-400 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
Εκτέλεση
για την βάση
Ανάβουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς .
Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί, προσθέτουμε αρκετό αλεύρι για να γίνει μια μαλακή ζύμη (σύσταση μπισκότου).
Βάζουμε μια λαδόκολλα στην φόρμα μας και ρίχνουμε το μείγμα . Το ψήνουμε για 20 λεπτά . Αφήνουμε να κρυώσει .
Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τον ένα κρόκο αυγού τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά στη συνέχεια ρίχνουμε το κορν φλάουρ λίγο λίγο ανακατεύουμε και το χλιαρό γάλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει μία μάζα πηκτή σύστασης γάλακτος και αφήνουμε να κρυώσει.
Στη συνέχεια χτυπάμε 300 γραμμάρια βούτυρο και το προσθέτουμε καθώς και το κονιάκ και τη βανίλια μετά ρίχνουμε και την τριμμένη καρύδα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί αυτό το πάρουμε την κρέμα καρύδας
Βγάλτε την βάση μπισκοτου απο το ψυγείο απλώστε την κρέμα πάνω και βάλτε στο ψυγείο για μια ώρα. Οταν το βγαλετε πασπαλίστε με κακάο και διακοσμήστε με ένα ελεύθερο θέμα όπως θέλετε, κάντε ό,τι θέλετε.
Καλή Απόλαυση