Η Τυρόπιτα στην Τοστιέρα είναι μια πραγματικά πρωτότυπη και απίστευτα εύκολη συνταγή που θα γίνει η αγαπημένη σας, ειδικά τις ημέρες που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος! Με λίγα μόνο υλικά και τη βοήθεια της τοστιέρας, φτιάχνετε ένα χορταστικό και γευστικό έδεσμα που μοσχοβολάει Ελλάδα. Εγώ την έχω εντάξει στην καθημερινότητά μου και τη λατρεύω!

Υλικά

1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο δυόσμο (προαιρετικά)
2-3 κουταλιές της σούπας φέτα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.Βάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα κλείνουμε σε φάκελο και ψήνουμε στη τοστιέρα σε δυνατή ένταση για 15 λεπτά. Αν θέλουμε μπορούμε να την δοκιμάσουμε με μέλι!!!!

Tips για την Τέλεια Τυρόπιτα στην Τοστιέρα

Εδώ είναι μερικά μυστικά για να γίνει η Τυρόπιτα στην Τοστιέρα σας ακαταμάχητη! Μην παραλείψετε να ανακατέψετε πολύ καλά τα υλικά για τον χυλό, ώστε να μην έχει σβόλους. Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μυρωδικά που σας αρέσουν, όπως ρίγανη ή πάπρικα, για να της δώσετε διαφορετική γεύση. Αν δεν έχετε φέτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο σκληρό τυρί της επιλογής σας, όπως κεφαλοτύρι ή γραβιέρα, τριμμένο. Η λαδόκολλα είναι απαραίτητη για να μην κολλήσει το μείγμα στην τοστιέρα και για εύκολο καθαρισμό.

Καλή όρεξη!