Τυρόψωμα με τυρια ντομάτα και ρίγανη

Advertisement

Συστατικά

1 αυγό
80 ml νερού
150 γραμμάρια αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού Στιγμιαία μαγιά για αλμυρές πίτες
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο στο ψιλό τυρί παρμεζάνα
80 ml νερό
Αλατοπίπερο
10-12 ντοματίνια
100 γραμμάρια φέτα τριμμένη
80 gr Edam σε κυβους
Ρίγανη και βασιλικό

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε το αυγό, λιγο αλάτι, και χτυπάμε πολύ καλά.
Ρίχνουμε πιπέρι και 2 κουταλιές παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε την μαγιά με το αλεύρι και τα ρίχνουμε μεσα στο μπολ και ανακατεύουμε
με ένα πηρούνι.
Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα πηχτό χυλό ζύμης.

Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια, το βασιλικο και τα ρίχνουμε μέσα στο χυλό μαζί με την φέτα
και τους κύβους ένταμ, ρίγανη και ανακατεύουμε.

Advertisement

Στρώνουμε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος και πέρνουμε μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα και βαζουμε στο ταψί σε απόσταση 5-6 εκ και πασπαλίζουμε με ρίγανη

Ψήνουμε στους 180 βαθμους για 15-20 λεπτα και ετοιμαααααααααα

Καλή Επιτυχία

 

 

Δείτε Επίσης

Advertisement