Φασόλια με κόκκινα κρεμμύδια —αβοκάντο—πιπεριές-κολοκυθάκια-καρότα-τυρί φέτα σε βινεγκρέτ λεμονιού

Υλικά

1 κουτί φασόλια μαυρομάτικα —ξεπλυμένο
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια ξεπλυμένα
1 κονσέρβα ρεβύθια—ξεπλυμένα
1 κουτί λευκά φασόλια – ξεπλυμένα
1 κονσέρβα χωρίς αλάτι ντομάτες κομμένες σε κύβους —στραγγισμένες
1 κόκκινο κρεμμύδι
Πιπεριές
Αβακάντο
ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ

Βινεγκρέτ
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς

Εκτέλεση

Ανακάτεψα μαζί όλα τα υλικα

Το ντρεσσινγκ είναι καλύτερο να το φτιάξετε την προηγούμενη μέρα—- δεν χρησιμοποίησα όλο το ντρέσινγκ.
Απλώς το επικάλυψα για γεύση και το αφήσα ψυγείο για μερικές ώρες.

Καλή Απόλαυση