Υλικά:

2 τορτίγιες, ψιλοκομμένες
2 αυγά, χτυπημένα
1/2 κούπα γάλα
1 κομμάτι φέτα, θρυμματισμένη
2 φέτες κασέρι, τριμμένο
1/2 κούπα κεφαλοτύρι, τριμμένο
1 φλυτζανάκι του καφέ λάδι
Πιπέρι
Σουσάμι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170-180 βαθμούς με αέρα και κάτω αντίσταση.
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τις ψιλοκομμένες τορτίγιες, τα χτυπημένα αυγά, το γάλα, τη φέτα, το κασέρι, το κεφαλοτύρι, το λάδι και το πιπέρι.
Αδειάζουμε το μείγμα στο βουτυρωμένο πυρέξ.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια και να σταθεροποιηθεί το μείγμα.
Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς πριν κόψουμε και σερβίρουμε.

Η Συνταγή είναι της κας Ζωη Καμπουρογλου

Προηγούμενο άρθροΚεφτέδες σε σάλτσα κρεμμυδιού με μέλι και σταφίδες
Επόμενο άρθροΤηγανητή Τυρόπιτα με Ανθότυρο και Γιαούρτι