Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο με αφράτη κρέμα

Υλικά:

1,5 λίτρο γάλα
1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
2 βανίλιες
2 κ.σ. βούτυρο.

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά στην κατσαρόλα και ανακάτευα μέχρι να πήξει.
Το βούτυρο το βάζουμε στο τέλος.
Στην συνέχεια την βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 35×30 εκ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω κάτω μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της ελενη τσιουκανη