Υλικά Συνταγής

8 μεγάλες γαρίδες
¼ κούπας λάδι
¼ κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
¼ κούπας λευκό κρασί
1 κούπα ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα
½ κουταλάκι ρίγανη
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
½ κούπας κυβάκια φέτας                                                                          1/3 κουπας ελιές κομένες

Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίστε τις γαρίδες αφήνοντας τα κεφάλια και τις ουρές. Σε ένα σαγανάκι ζεστάνετε το λάδι, ρίξτε και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέστε το κρασί και την ντομάτα και βράστε τις γαρίδες ακάλυπτες μερικά λεπτά ώσπου να αρχίσει να πίζει η σάλτσα.

 

Προσθέστε το τυρί και τη ρίγανη και ανακατέψτε επάνω στη φωτιά, ώσπου να δέσει η σάλτσα. Κατέβαστε από την φωτιά, Γαρνίρετε με ελιές και πασπαλίστε με τον μαϊντανό και σερβίρετε τες αμέσως.

Προηγούμενο άρθροΧοιρινό με πράσο και μαρούλια σε σάλτσα αυγολέμονο
Επόμενο άρθροΣτιφάδο Μοσχάρι…μελωμένο και πεντανόστιμο (Beef Stifado)