Δείτε Επίσης: Κέικ Γιαουρτιού με Λεμόνι… | Γιαουρτόπιτα με σταφίδες

Γιαουρτοπιτα:

Υλικά

— 4 αυγά,
— 420γρ γιαούρτι,
— 45γρ νισεστε,
— 85γρ ζάχαρη,
— 1 βανίλια,
— 1 ΚΥ μπεϊκιν

Εκτέλεση

Χτυπάμε τ ασπράδια χωριστά σε μαρέγκα.
Όλα τα υπόλοιπα υλικά τα βάζουμε σε μια σουπιερα και τα χτυπάμε με το μίξερ.

Ρίχνουμε μέσα την μαρέγκα και τ ανακατεύουμε με μια κουτάλα προσεχτικά. Το βάζουμε σε φόρμα 18×18 (Εγώ το έβαλα σε στρογγυλή 26′ κι έτσι έγινε η γιαουρτοπιτα λίγο πιο ψιλή στο πάχος)

Την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Αφού ψηθεί, δεν την βγάζουμε αμέσως από τον φούρνο. Την αφήνουμε μέσα με ανοιχτή πόρτα να κρυώσει. Πριν την φάμε την  πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Δείτε Επίσης: Κέικ Γιαουρτιού με Λεμόνι… | Γιαουρτόπιτα με σταφίδες

Ευχαριστούμε την Kalli Greatheart

Καλή επιτυχία!!!

Προηγούμενο άρθροΡολό Κολυκυθιού
Επόμενο άρθροΚοκκινιστές μελιτζάνες με ελιές και κάπαρη