Διπλό κέικ με κομμάτια μαύρης σοκολάτας

Υλικά

4 αυγά
1 και 1/2 κουπες ζάχαρη,
1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι,
200 ml φρέσκο ​​γάλα,
περίπου 2 κουπες αλεύρι,
1 τεμ μπέικιν πάουντερ,
50 γρ κακάο.
100 γρ μαύρη σοκολάτα θρυμματισμένη 78% κακάο.

Εκτέλεση

Χτυπάω τ αυγά με την ζάχαρη, πρόσθεσα 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι, φρέσκο ​​γάλα, περίπου 2 κουπες αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και 50 γρ κακάο.
Ανακάτεψα όλα τα προϊόντα μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα και τέλος πρόσθεσα την μαύρη σοκολάτα θρυμματισμένη.
Έριξα το μείγμα σε μια λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα για κέικ. Έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς μέχρι να βγει στεγνη μία οδοντογλιφίδα.
Εβγαλα απο το φούρνο αφησα να κρυώσει και πασπάλισα με αχνη ζαχαρη

Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα ❤❤❤

ΠΗΓΗ:Цветана Йончева-Иванова

Προηγούμενο άρθροΣπιτικό ντόνερ με κοτόπουλο
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια σε πουρέ πατάτας με σάλτσα ντομάτας και τυρί