Cheesecake με γιαούρτι και φράουλα❤️ 

Υλικά

για την βάση
200 γρ μπισκότα θρυμματισμένα
125 γρ λιωμένο βούτυρο

800 γραμμάρια γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας μέλι,
4 κουταλιές της σούπας chia,
30 g σταγόνες μαύρης σοκολάτας,
1 πακέτο διαλυμένη ζελατίνη

500γρ φράουλες
ζελατίνη με γεύση φράουλα

Για διακόσμηση
ξηρούς καρπούς και σταγόνες σοκολάτας.

Εκτέλεση

Ετοίμασα τη βάση από τα μπισκότα θρυμματισμένα ανακατεμένα με λιωμένο βούτυρο.
Έριξα το μείγμα σε ταψί με αποσπώμενο πάτο και πάτησα καλά.Το βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά να σφίξει.
Σε αυτό το διάστημα ανακάτεψα το γιαουρτι με 2 κουταλιές της σούπας μέλι, σπόρους chia, σταγόνες μαύρης σοκολάτας και 1 πακέτο διαλυμένη ζελατίνη. Έριξα το μείγμα που προέκυψε στη βάση και το έβαλα ξανά στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να σφίξει.

Καθάρισα και πολτοποιησα τις φράουλες, είχα ζελατίνη με γεύση φράουλα, την ετοίμασα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την ανακάτεψα με τις πολτοποιημένες φράουλες.
Έπειτα έριξα το μείγμα πάνω στην κρέμα γιαουρτιού.Την έβαλα στο ψυγείο μέχρι να δέσει η ζελατίνη
Τέλος πασπάλισα το έτοιμο cheesecake με τριμμένους ξηρούς καρπούς και μπαλάκια σοκολάτας.

Σας εύχομαι ένα υπέροχο απόγευμα ❤️❤️❤️

ΠΗΓΗ: Цветана Йончева-Иванова

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάρια…υπέροχα τραγανά με πλούσια γέμιση τυριού.
Επόμενο άρθροΣπιτική μους σοκολάτας πολύ νόστιμη