Η μαγειρική σόδα καίει το λίπος από τη μέση, τα χέρια και τα πόδια σας

Αυτή τη φορά θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε την πιο ισχυρή και φυσική σπιτική θεραπεία για να μειώσετε τη χοληστερόλη και να κάψετε λίπος ταυτόχρονα, μόνο με αυτό το στοιχείο, που είναι το διττανθρακικό νάτριο (Σοδα).
Αυτή η σπιτική συνταγή είναι πραγματικά πολύ εκπληκτική, ακόμη και οι ειδικοί της ιατρικής τη συνιστούν για άτομα με υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.
Σύντομα θα σας δείξουμε 2 απλές και εύκολες σπιτικές θεραπείες. Και το καλύτερο σε όλα αυτά είναι ότι φτιάχνονται με υλικά που είναι πολύ εύκολο να τα αποκτήσεις.

1. Συνταγή με μαϊντανό, λεμόνι και μαγειρική σόδα (ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΛΙΠΟΣ).

Συστατικά:

2 ματσάκια μαϊντανό.
3 λεμόνια.
μαγειρική σόδα.
2 λίτρα καθαρού νερού.

Πώς πρέπει να προετοιμαστεί:

Πρώτα, θα πρέπει να καθαρίσετε το λεμόνι με λίγο μαγειρική σόδα, έτσι ώστε να εξαλειφθούν όλα τα επιβλαβή φυτοφάρμακα και οι ακαθαρσίες . Στη συνέχεια, θα πρέπει να βράσετε το νερό και να το αφήσετε να κρυώσει.
Τώρα, κόψτε το λεμόνι σε κομμάτια και ψιλοκόψτε το μαϊντανό. Στη συνέχεια, προσθέστε τα στο νερό. Καλύψτε το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, ρίξτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο ή ένα μπουκάλι και καταναλώνετε 100gr αυτού του μείγματος κάθε μέρα.

2. Συνταγή για μηλόξυδο με μαγειρική σόδα:

Συστατικά:
1 ποτήρι νερό.
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο.
½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.

Προετοιμασία

Θα πρέπει να αναμίξετε την σόδα, το μηλόξυδο και το ποτήρι νερό, για να το πάρετε το πρωί με άδειο στομάχι και θα αρχίσετε να χάνετε το περιττό λίπος.

3. Οφέλη από την σόδα.

Αφαιρεί λεκέδες από λάδι και λίπος. Ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω από το σημείο και τρίψτε με ένα βρεγμένο πινέλο.
Απολυμαίνει και λευκαίνει διάφορες επιφάνειες – από μπανιέρα, πλακάκι ή κουζίνα. Σε ένα βρεγμένο σφουγγάρι, πασπαλίστε με μαγειρική σόδα και τρίψτε όπως κάνετε τακτικά. Στη συνέχεια, αφήστε το να ξεκουραστεί για πέντε λεπτά, ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε το.

Καθαρίστε τα πατώματα. Αφαιρέστε τη βρωμιά χωρίς να κάνετε ραβδώσεις με 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα σε έναν κουβά με ζεστό νερό.
Αφήνει ρούχα, λούτρινα ζωάκια και χαλιά καινούργια – χωρίς λεκέδες ή άσχημες οσμές. Για ρούχα, προσθέστε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα σε υγρό σαπούνι. για τα λούτρινα ζωάκια πασπαλίζουμε με μαγειρική σόδα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά, αφαιρούμε τη μαγειρική σόδα με ένα πινέλο και τελειώσατε, και για χαλιά, πασπαλίστε
όλη την επιφάνεια και αφήστε το να καθίσει όλη τη νύχτα, μετά σκουπίστε όσο το δυνατόν περισσότερο και σκουπίστε την υπόλοιπη με ηλεκτρική σκούπα.
Αφαιρεί τις άσχημες οσμές από τα παπούτσια. Πασπαλίστε μια ή δύο κουταλιές της σούπας στα παπούτσια σας ενώ δεν τα φοράτε.

4. Για την υγεία:

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδοντόκρεμα.
Είναι απολεπιστικός παράγοντας για το πρόσωπο και το σώμα. Χρειάζεται μόνο να ανακατέψετε τα 3/4 της μαγειρικής σόδας και το 1/4 του νερού. Τρίψτε απαλά στο πρόσωπο ή το σώμα με κυκλικές κινήσεις. και μετά ξεπλύνετε.
Είναι ένα φυσικό αποσμητικό. Με μια πρέζα μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες νερό. Εφαρμόστε απευθείας στις μασχάλες.
Μειώνει το αίσθημα κούρασης στα πόδια. Βουτήξτε τα πόδια σας σε ένα μπολ με ζεστό νερό και τρεις κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Τρίψτε το και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά. Προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας.
Αποτοξινωτικό Σε ένα μπάνιο, προσθέστε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στη μπανιέρα. Αυτό θα εξουδετερώσει τα οξέα στο δέρμα, ανακουφίζοντας από πόνους, κνησμούς και τοξίνες. Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι ξύδι για να κάνετε το δέρμα πιο απαλό. Επίσης, το μείγμα θα καθαρίσει τη μπανιέρα.
Πείτε αντίο στην καούρα. Προσθέστε μια πρέζα μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το.
Μαλακώνει το δέρμα των χεριών. Ανακατέψτε τα 3/4 της μαγειρικής σόδας και το 1/4 του νερού. Απλώστε την πάστα στα χέρια σας και στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Αυτό είναι ένα Μαγειρικό ιστολόγιο σχετικά με συνταγές στο σπίτι. Δεν υποκαθιστά έναν ειδικό.
Να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό ή τον οδοντίατρό σας.

Προηγούμενο άρθροΣοτέ μανιτάρια με σαλτσα σκόρδου…αυτό το σοτέ είναι ιδιαίτερα νόστιμο
Επόμενο άρθροΚοκκινιστό κρέας με κυδώνια συνταγή από Σμύρνη.