ΚΕΜΠΑΠ

Συστατικά:

450 γρ άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 
450 γρ άπαχο κιμά αρνιού 
3 μεγάλα σκελίδες σκόρδο  μαϊντανό 

1 μικρό κίτρινο κρεμμύδι (1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο)
1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρικής
1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό
αλάτι και πιπέρι για γεύση

Παρασκευή:

Ανακατέψτε το κιμά με τα χέρια σας, προσθέστε σταδιακά τα μπαχαρικά. Αφήστε το μείγμα να παραμείνει για αρκετές ώρες, στη συνέχεια σχηματίζεται το κεμπαπ.
Ψήνουμε το κεμπαπ σε σχάρα με κάρβουνο για 5-7 λεπτά, εάν μαγειρεύουμε σε ηλεκτρική σχάρα, ψήνουμε 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, αρκεί να τα γυρίσετε 2 φορές.
To σερβίρουμε αναγκαστικά με λεπτά ψιλοκομμένα κρεμμύδια ,μπούκοβο και πιτούλες κομμένες.

Προηγούμενο άρθροΤσουρεκια Effie’s
Επόμενο άρθροΤα φανταστικά μπισκότα της Άσπας που λιώνουν στο στόμα σας