Δείτε Επίσης: Η Καλύτερη Σοκολατόπιτα στο διαδίκτυο | Πολύ γευστική σοκολατόπιτα!
 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:

3 κούπες αλεύρι φαρίνα απ,
2 κούπες νερό,
2 βανίλιες,
6 κουταλιές της σούπας κακάο,
μισή κούπα σπορέλαιο,
μισό κουταλάκι του γλυκούς σόδα,
1 κούπα ζάχαρη,
λίγο αλάτι!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε ολα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι!
Τοποθετούμε το μείγμα σε (30 ταψί) και ψήνουμε για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις μεσαία σχάρα στους 180 βαθμούς(το κοιτάμε με ξυλάκι από σουβλάκι εάν ψήθηκε γιατί διαφέρουν οι φούρνοι)

ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 3 κούπες ζάχαρη,
2,5 κούπες νερό,
100 γραμμάρια κουβερτούρα για 3 λεπτά
(μετράμε από την ώρα που αρχινάει να.βράζει)
Τρυπάμε παντού την σοκολατόπιτα με ξυλάκι από σουβλάκι και χλιαρή ρίχνουμε καυτό σιρόπι!

 ΓΛΑΣΣΟ:
200 γραμμάρια γάλα εβαπορέ αδιάλυτο,
200 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομματάκια,
1 κουταλιά της σούπας μέλι.
Ζεσταίνουμε καλά το εβαπορέ ρίχνουμε το μέλι και την κουβερτούρα ανακατεύουμε να γίνει θείο και το αφήνουμε 2 λεπτά και στην συνεχεία το τοποθετούμε πάνω στην σοκολατοπιτα.
(ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΜΕ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ)!!

Δείτε Επίσης: Η Καλύτερη Σοκολατόπιτα στο διαδίκτυο | Πολύ γευστική σοκολατόπιτα!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Προηγούμενο άρθροΦτιάξτε μόνες σας ταμπλέτες για το πλυντήριο ρούχων
Επόμενο άρθροΓιουβέτσι Με Σκορδάτα Ρολάκια Κοτόπουλου