Υλικα

2 κουπες τριμμενο καρυδι 1 κουπα φρυγανια τριμμενη 250 γρ.βουτυρο
1 κουπα ζαχαρη αχνη 2 βανιλιες
1 σφηνακι λικερ
150 γρ.σοκολατα λιωμένη.
1 κουπα τριμμενα μπισκοτα πτι μπερ

Εκτέλεση

Σε μια λεκανη εριξα τα καρύδια, την φρυγανια και τα μπισκοτα.
Σε αλλη λεκανη χτυπησα την ζαχαρη με το βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου,τις βανιλιες, το λικερ και την λιωμενη σοκολατα. Τελος τα ζυμωσα ολα μαζι και τα εβαλα στο ψυγειο για μια ωρα.

Δείτε Επισης: Σιροπιαστό Καρυδάτο

Έβρεχα λιγο τα δαχτυλα μου σε ανθόνερο επλαθα μπαλακια και τα πατουσα λιγο απο
πάνω.
Τελος τα βουτηξα στην αχνη και τα πασπαλισα κι απο πανω με άχνη.
Βγηκαν 25 κομματια των 50 γρ.

Η Συνταγή είναι της κας Olga Karagianni

Προηγούμενο άρθροΚέικ καρυδόπιτα με σοκολάτα
Επόμενο άρθροΛαχανοντολμάδες