Καρυδόπιτα !!!!

Υλικά

5 αυγα,
1 βανιλια,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
μισο ποτηρι ζαχαρη,
1 ποτηρι καρυδια ψιλοκομμενα,
λιγες σταφιδες αλευρωμενες,
1,5 ποτηρι αλευρι,
1 κουταλακι του γλυκου κανελα,
1 κουταλακι του γλυκου γαρυφαλο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατεψουν!
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά αφού προηγουμένως τα έχουμε ανακατέψει ολα μαζι!
Τοποθετούμε το μείγμα σε λαδωμένο 30 ταψι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 40 λεπτα αναλογα τον φουρνο!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε 3 ποτηριά ζάχαρη με 3 ποτηριά νερού και μισό λεμόνι το χυμό του για 5 λεπτα!
Σιροπιάζουμε κρύο γλυκό και το σιροπι 5 λεπτα θερμοκρασία δωματίου αφου το κατεβαζουμε απο την φωτια!

Εκτέλεση φωτό από Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!

Προηγούμενο άρθροΤέλειος Ρολός Κιμά
Επόμενο άρθρο13 χρήσεις με μαγειρική σόδα – που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!