Συστατικά
1 μεγάλο κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι φρέσκια σάλτσα ντομάτας
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 μικρό λευκό κρεμμύδι σε κύβους
1 μικρή γλυκιά πιπεριά κομμένη σε κύβους
1/4 φλιτζάνι φρέσκο και τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Αλάτι και πιπέρι 

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Λιπάνετε ένα ρηχό ταψάκι με λάδι ή λιωμένο βούτυρο.
Σε μέτρια φωτιά, σοτάρετε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε λάδι μέχρι να μαλακώσουν, περίπου πέντε λεπτά.
Τοποθετήστε ένα μόνο στρώμα κολοκυθιών στο κάτω μέρος του ταψιού.
Απλώστε ελαφρά το κρεμμύδι και τις πιπεριές
Από πάνω απλώστε ένα στρώμα σάλτσας.
Πασπαλίστε με το τυρί πάνω από τη σάλτσα.
Επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά και ξανά.
Αλάτι και πιπέρι για την γεύση
Ψήστε χωρίς καπάκι για 20 έως 30 λεπτά έως ότου το κολοκυθάκι είναι μαλακό και τρυφερό.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠατάτες με Κιμά και Μπεσαμέλ τυριού-κάρυ
Επόμενο άρθροΤραγανό Σπιτικό Ψωμί