Κολοκυθοτυρόπιτα

…όπως την έφτιαχνε η Γιαγιά στην γάστρα

Συστατικά

4 αυγά
200ml γαλα
100ml κρέμα γάλακτος
1 κγ αλάτι
100γρ βουτυρο
300γρ αλέυρι
1 μπεικιν παουντερ
200γρ φέτα
300 γρ κολοκυθάκια τριμμένα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε αυγά, γάλα, κρέμα γάλακτος, αλάτι και χτυπάμε με τον αυγοδάρτη να αναμειχθούν καλά.
Συνεχίζουμε κει ρίχνουμε μέσα στο μείγμα βούτυρο και το χτυπάμε να διαλυθεί.
Μόλις ενσωματωθεί το βούτυρο ρίχνουμε το αλευρι το μπεικιν και χτυπάμε με τον αυγοδάρτη.
Στο τέλος τριβουμε το κομμάτι της φέτας μέσα στο μείγμα και ρίχνουμε και το τριμμένα κολοκυθάκια και ανακατευουμε όλα μαζί με μία μαριζ πολύ καλά για να έχουμε το τελικό μείγμα.

Σε ταψί κουζίνας το στρώνουμε με χαρτί ψησίματος και απλώνουμε μέσα όλη την Γέμιση και την ισιώνουμε να γίνει μία λεπτή στρώση.

Ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 50-60 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΔροσερή και εύκολη Κοτοσαλάτα
Επόμενο άρθροΔείτε γιατί το πλυντήριο ρούχων σας το καταστρέφεται χωρίς να το καταλαβαίνετε