Κρέας με μανιτάρια στην κατσαρόλα

Υλικά

2 μεγάλα κρεμμύδια
1-2 σκελίδες σκόρδου
1 κόκκινη πιπεριά, 1 κίτρινη πιπεριά και μια πράσινη πιπεριά
1 κιλό βόειο κρέας
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1/2 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
Αλάτι, πιπέρι, κόκκινη σκόνη πάπρικας, λίγο κάρυ, σκόνη τσίλι, λίγο λεμονόχορτο 
500 γραμμάρια μανιτάρια
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ
νερό

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, κόβουμε κυβάκια τις πιπεριές και τα ρίχνουμε όλα αυτά μαζί στην κατσαρόλα να σοταριστούν.
Ανακατεύουμε για 15 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.
Σε μια άλλη κατσαρόλα αφού την αφήσουμε πρώτα να κάψει ρίχνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά μας και την πάστα ντομάτας. Ανακατεύουμε για 15 λεπτά.
Ρίχνουμε το κρέας μας  στην κατσαρόλα που έχουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε νερό  μέχρι να σκεπάσει το φαγητό μας και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα.
Στο τελευταίο 10λεπτο διαλύουμε το κορν φλάουερ με λίγο νεράκι  και το ρίχνουμε στο φαγητό μας ώστε να δέσει η σάλτσα μας.
Προσθέτουμε ταυτόχρονα και τα μανιτάρια.
Σιγοβράζουμε για  άλλα 10 λεπτά.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.Μπορούμε να το συνοδέψουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές η πουρέ.
Ένα καταπληκτικό φαγητό  με υπέροχη γεύση!!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Subscribe to recipe’s youtube channel here
Προηγούμενο άρθροΤο πιο ζουμερό κέικ με μήλα και σοκολάτα…πανεύκολο
Επόμενο άρθροΜία αλλιώτικη Τυρόπιτα…με την πιο πλούσια γεύση τυριού