Δείτε Επίσης: Κολοκυθόπιτα… θα ζητούν επιπλέον μερίδα, χωρίς να ξέρoυν ότι είναι κολοκυθάκια! | Ρολάκια Κολοκυθιού γεμιστά με κιμά και τυρί

Κολοκυθόπιτα είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη.

Συστατικά:

2 αυγα
300 γραμμάρια κολοκυθάκια 
2 μέτρια κρεμμύδια ξερά
260 γραμμάρια τυριού
2-3 κουταλιές της σούπας γιαουρτι
Μπεικιν παουντερ ένα μικρό κουτάλι
290g αλεύρι
300 ml νερού
Λίγο αλάτι και λάδι για λίπανση του τηγανιού

Διάμετρος ταψιού 33cm

Εκτέλεση

Τριβουμε κολοκυθάκια σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε και το ξερό κρεμμύδι, ιδανικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και το προσθέτουμε μαζί με τα αυγά, αλάτι και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθει το μείγμα.
Ρίχνουμε και τη φέτα χονδροτριμμένη στο μπολ και αλατοπιπερώνουμε.
Ανακατεύουμε και στην συνέχεια κοσκινίζουμε μέσα το μισό αλεύρι, μπεικιν και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε και το υπόλοιπο αλεύρι με το γιαούρτι πολύ καλά.
(Ρίχνουμε λίγο νερό εάν είναι πολύ πηχτός ο χυλός μας)
Λαδώνουμε το ταψί μας(Χρειάζεται αρκετό ελαιόλαδο για να πάρουμε τραγανή κρούστα μετά το ψήσιμο.)

Αδειάζουμε το μείγμα μας στο ταψί και το απλώνουμε


Ψήνουμε στον αέρα του φούρνου στους 180oC για 30′ με 40′ λεπτά ή μέχρι να πάρει ωραίο ροδαλό χρώμα.


Αφήνουμε 10 λεπτά κρυώσει και σερβίρουμε.

Δείτε Επίσης: Κολοκυθόπιτα… θα ζητούν επιπλέον μερίδα, χωρίς να ξέρoυν ότι είναι κολοκυθάκια! | Ρολάκια Κολοκυθιού γεμιστά με κιμά και τυρί

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθάκια Σουφλέ
Επόμενο άρθροΣπιτική σάλτσα τομάτα