Μοναδικές τρούφες με τζίντζερ!

Απαραίτητα προϊόντα:

60 g σκόνης κακάου
4 κουταλιές της σούπας μέλι
4 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
4 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκάλι
40 g βούτυρο (αν θέλετε και vegan)

Εκτέλεση

Πώς θα φτιάξετε τις ευκολότερες τρούφες με τζίντζερ
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι καρύδας να λιώσει.

Ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια το τζίντζερ. Σε μία μπασίνα ρίχνουμε το ζεστό λιωμένο λάδι καρύδας και μετα ρίχνουμε το βούτυρο που έχουμε κόψει σε κυβάκια και χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός να λιώσει το βούτυρο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και όση ώρα χτυπάμε προσθέτουμε το τζίντζερ και το κακάο σταδιακά και στο τέλος και το μέλι και τα χτυπάμε όλα μαζί.


Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στον καταψύκτη για 10-15: λεπτά για να
σκληρύνει το μείγμα και, για να μπορέσουμε να το χειριστούμε πιο εύκολα.


Βγάζουμε τον μπολ απο το ψυγείο και παίρνουνε μικρές ποσότητες του μειγματος της πλάθουμε σε μπαλάκια και τις περνάμε μέσα από το κακάο έτσι ώστε να καλυφθούν σε όλη την επιφάνεια τους

Καλη Επιτυχία

 

Προηγούμενο άρθροΣπιτικό κέικ με σπιτική κρέμα βανίλιας και καρύδια
Επόμενο άρθροΖαμπονοκασερόπιτα … τρώγεται από το ταψί