Μπισκοτογλυκό με κρέμα φουντουκιού

Υλικά

200 γραμμάρια πτι-μπερ 200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη ή γάλακτος
2 κρέμες βανίλιας στιγμής
700 γρ.γάλα
100 γραμμάρια βούτυρο 100 γραμμάρια φουντούκια θρυμματισμένα
50 γραμμάρια φουντούκια θρυμματισμένα για το στόλισμα.

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τις βανίλιες στιγμής όπως λένε οι οδηγίες πάνω στο σακουλάκι.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την ρίχνουμε μέσα στις κρέμες ανακατεύουμε καλά προσθέτουμε το βούτυρο και τα φουντούκια .
Σε μία φόρμα στρογγυλή 24 εκατοστά τοποθετούμε μία σειρά πτι-μπερ αφού τα έχουμε βουτήξει πρώτα στο γάλα και από πάνω βάζουμε λίγη από την κρέμα συνεχίζουμε με άλλη μία στρώση μπισκότα και ξανά κρέμα. θα πρέπει να έχουμε τρεις στρώσεις από τα μπισκότα. Καλύπτουμε πάνω πάνω με την κρέμα και πασπαλίζουμε με τα θρυμματισμένα φουντούκια .
Βάζουμε το γλυκό μας για 2 ώρες στο ψυγείο και μετά είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!!!

Καλή επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Φίλης Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΠικάντικο Κοτόπουλο με λαχανικά…ότι πιο νόστιμο έχω δοκιμάσει
Επόμενο άρθροΜπριάμ με λουκάνικα …χωρίς λουκάνικα Νηστίσιμο