Μπισκότογλυκο ψυγείου

Υλικά

Περίπου δυόμισι πακέτα πτι Μπερ

για την λευκή κρέμα..
1 Μορφατ
1 ζαχαρουχο
2 Βανιλιες.

για την κρέμα σοκολάτας.
6φλυτζανια γάλα.
1φλυτζανι ζάχαρη.
4κουτ της σούπας κακάο.
1κουβερτουρα.
6κουταλιες της σούπας κορν φλαουρ.
Λίγο βούτυρο για να γυαλίζει.

Εκτέλεση

Για την λευκή κρέμα
Χτύπησα όλα τα υλικά να γίνουν μια όχι πολύ σφιχτή σαντιγί .

Για την κρέμα σοκολάτας
Έβαλα το γάλα αφού κράτησα μια κούπα για να διαλυσω το κορν φλαουρ ,να βράσει με την ζάχαρη το κακάο .
Οταν πήρε βραση έριξα το κορν φλαουρ ανακατεψα και το αφαίρεσα από την φωτιά . Εριξα την κουβέρτα και το βιταμ και ανακάτεψα να λιωσουν και να γίνει ένα σοκολατένιο μειγμα.
Έβαλα μια στρώση πτι Μπερ μια σοκολάτα πάλι πτι Μπερ πάλι σοκολάτα, πτι Μπερ σοκολάτα και πάλι πτι Μπερ.
Επανω έβαλα την λευκή κρέμα και διακόσμησα με κουβέρτουρα.

ΠΗΓΗ: Baitsa Papafilippou  ·

Προηγούμενο άρθροΤεμπέλικες τηγανίτες πατάτας
Επόμενο άρθροΖυμαρικά και πατάτες τυρί και μπεικον