Μuffins σοκολάτας!

Γεια σας υπέροχοι καλοφαγάδες! Η Κυριακή φτάνει στο τέλος της, ήταν μια ηλιόλουστη και σχεδόν ήσυχη μέρα… Είναι φθινόπωρο και ζεστή μέρα σήμερα!

Υλικά

3 αυγά
1/2 κούπα 200 ml ζάχαρη,
3 κουταλιές της σούπας μέλι,
1 μπέικιν πάουντερ,
3 κουταλιές της σούπας λάδι
120 γραμμαρία ανθος αραβοσίοτυ με γευση σοκολάτας
3 κουταλιές άσπρο αλεύρι

Εκτέλεση

Χτύπησα τα αυγά με την ζάχαρη, μέλι, ένα μπέικιν πάουντερ, λάδι, με ένα σύρμα! Και μετα ήταν η ώρα του αλευριού…
Και μου έμεινε λίγο, όχι αρκετό για αυτή τη ζύμη… Άνοιξα λοιπόν το ντουλάπι και έβγαλα 1 πακέτο ανθος αραβοσίτου με γευση σοκολάτας σοκολάτας
που είχα και το έβαλα στο μείγμα και ανακάτεψα, σκέφτηκα, ότι χρειάζομαι λίγο ακόμα και πρόσθεσα σε τρεις κουταλιές άσπρο αλεύρι.
Αποδείχθηκε ένα απίστευτα αφράτο και λείο μείγμα, το οποίο μοίρασα σε φορμάκια για μάφιν και έψησα στους 160 βαθμούς μέχρι να είναι έτοιμο, για μένα 20/25 λεπτά.
Αυτό είναι, αγαπητοί μου, μην φοβάστε να πειραματιστείτε, στην κουζίνα έτσι φτιάχνονται οι πιο πετυχημένες συνταγές!

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΤούρτα “Νοσταλγία” με γέμιση τυριού-καρύδας και κρέμα σοκολάτας
Επόμενο άρθροΨωμάκια με μαρμελάδα ή σοκολάτα