Πάστα μήλου με Μπισκότο

Yλικά

1 κιλό τριμμένα μήλα
600 ml νερού
200 γρ.ζάχαρη
80 γρ. κρέμα βανίλιας
150 ml νερού
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
400 γραμμάρια μπισκότα πτι μπερ

Για διακόσμηση

200 γρ. άπαχη κρέμα σαντιγί
50 γρ. σοκολάτα
200 ml μεταλλικού νερού

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τη ζάχαρη και τα τριμμένα μήλα ρίχνουμε τα 600 ml νερού και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.

Στη συνέχεια, προσθέστε την κανέλα. Ανακατέψτε την κρέμα βανίλιας σε 150 ml νερού, προσθέστε τη στα βρασμένα μήλα και μαγειρέψτε μέχρι να πήξει.

Τοποθετήστε τα μπισκότα στο κάτω μέρος του ταψιού διαστάσεων 20x30cm.
Ρίχνουμε το μισό ζεστό μείγμα πάνω από τα μπισκότα.

Τοποθετήστε τη δεύτερη σειρά μπισκότων πάνω από το μείγμα.
Ρίξτε ένα άλλο μέρος του μείγματος πάνω από τα μπισκότα. Τακτοποιήστε την τρίτη σειρά μπισκότων πάνω από το μείγμα.

Αφήστε το κέικ να κρυώσει καλά.
Χτυπάμε την σαντιγί με κρύο μεταλλικό νερό. Καλύψτε το κέικ με τη σαντιγί

και τέλος πασπαλίστε με τριμμένη σοκολάτα.
Βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροTριφτή μπισκοτένια Μηλόπιτα νηστίσιμη !!!
Επόμενο άρθροΧοιρινές μπριζόλες λεμονάτες με πατάτες στον φούρνο