Συστατικά:

3 ρίζες παντζαριού
1/2 ματσάκι φρέσκου άνηθο
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο καρύδι
2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
άλατι

Εκτέλεση

Βράζετε τις ρίζες μέχρι να μαλακώσουν. Αφήστε κατα μέρος μέχρι να κρυώσουν.
Ξεφλουδίστε τα παντζαρια και κόψτε σε κύβους. Βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης.
Προσθέστε ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο άνηθο, ξίδι, χυμό λεμονιού, ξίδι και αλάτι.
Ανακατέψτε και σερβίρετε.

Πηγη: myturkishkitchen.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΣτρούντελ μήλου της μαμάς
Επόμενο άρθροΣαλάτα καρότου…πολύ απλή και νόστιμη