ΥΛΙΚΑ :

 1 ½ κιλό πατάτες βρασμένες
 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
 1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο καρότο
 2 μεγάλα βραστά αυγά
 ½ φλιτζάνι μαγιονέζα
 1 κουτάλια της σούπας μουστάρδα
 ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
 ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
 1/8 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Σε μια κατσαρόλα με νερό, προσθέτετε αλάτι και βάζετε τις πατάτες να βράσουν για περίπου μισή ώρα.
Πριν τις βγάλετε, έλεγξε με ένα πιρούνι αν έχουν βράσει.
Τις αφήνετε να κρυώσουν πολύ καλά και μετά τις κόβετε σε κυβάκια.

Σε ένα μπολ βάζετε όλα τα συστατικά εκτός από τα αυγά και τις πατάτες και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Στη συνέχεια, προσθέστε τα αυγά και την πατάτα και ανακατέψτε απαλά με μια ξύλινη κουτάλα.
Αδειάζετε την πατατοσαλάτα σε ένα μπολ σερβιρίσματος, πασπαλίζετε με λίγη ακόμη πάπρικα, καλύπτετε με μεμβράνη και ψύχετε τουλάχιστον τρεις ώρες πριν το σερβίρισμα.

ΠΗΓΗ: munatycooking.com

Προηγούμενο άρθροΤα Κουλουράκια της Ελένης
Επόμενο άρθρο“Τεμπέλικος Μουσακάς: Γεύση Χωρίς Ιδρώτα!”