Παξιμάδια με πορτοκάλι

Συστατικά

1 φλιτζάνι φυτικό λάδι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
Ξύσμα και χυμός από 3 πορτοκάλια
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο γαρύφαλλο
5 με 6 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Σουσάμι για διακόσμηση

Οδηγίες

Ανακατέψτε το λάδι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το χυμό μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Στη συνέχεια, προσθέστε το ξύσμα και ανακατέψτε. Στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι μέχρι να γίνει μια ζύμη.
Στη συνέχεια, χωρίστε τη ζύμη σε τέσσερεις κορμους και ισιώστε και κόψτε με ένα μαχαίρι, αλλά όχι καλά.
Ψήνετε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά και μετά τα βγάζετε και τα κόβετε και ξαπλώστε τα παξιμάδια για να τα ψήσετε για άλλα 15 λεπτά.

Καλή Επιτυχία

Angela Constantinidis

Προηγούμενο άρθροΚουραμπιέδες και κουλουράκια πασχαλινά
Επόμενο άρθροΑυτό είναι ένα απίστευτα νόστιμο και αρωματικό πιάτο, σας το υπόσχομαι! 🙂