Ομελέτα στο φούρνο

Υλικά για 4 άτομα

5 αυγά
2 μεγάλα κολοκυθάκια
1 μέτριο κρεμμύδι
2 μέτριες πατάτες
10 ντοματίνια
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο πεκορίνο
πιπέρι
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε τα κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες όχι πολύ λεπτές σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι.
Τα ροδίζουμε, τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Κάνουμε το ίδιο με το κρεμμύδι, μετά με τις πατάτες και τέλος με τα ντοματίνια.
Αφήνουμε τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί στο μπολ να κρυώσουν εντελώς.

Χτυπάμε τα αυγά με τα τριμμένα τυριά και το πιπέρι και τα προσθέτουμε στα λαχανικά.
Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε σε ταψί με αποσπώμενη βάση.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου είκοσι λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι έχει ψηθεί τελείως με μια οδοντογλυφίδα, στη συνέχεια αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΝτοματίνια, Σκόρδο, Φέτα, Ψητά με Φρέσκο Πέστο
Επόμενο άρθροΓρήγορο και εύκολο Bounty cake έτοιμο σε μόλις 10 λεπτά!