Ρεβανί χωρίς αυγά

Υλικά

2 νεροποτηρα μεγαλα σιμιγδαλι χοντρο,
2 νεροποτηρα μεγαλα καρυδα,
1 νεροποτηρο μεγαλο σπορελαιο,
1 νεροποτηρο μεγαλο ζαχαρη
1 νεροποτηρο μεγαλο γαλα,
1 νεροποτηρα μεγαλο γιαουρτι στραγγιστο,
1 βανιλια,
2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ!!!!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

 

Βαζουμε στο μπολ σιμιγδαλι,καρυδα,ζαχαρη και ανακατευουμε με συρμα! Ριχνουμε σπορελαιο, γαλα,γιαουρτι,βανιλιαμπεικιν ανακατευουμε με συρμα! Τοποθετουμε σε βουτυρωμενο ταψακι και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 30 λεπτα αναλογα τον φουρνο!!!!!
ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε για 3 λεπτα 3 νεροποτηρα νερο με 3 νεροποτηρα ζαχαρη μισο λεμονι το χυμο.τουΣιροπιαζουμε κρυο γλυκο,ζεστο σιροπι!

ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΣπιτικό σουβλάκι κοτόπουλο
Επόμενο άρθροΚουλουράκια κανέλας