Πυργίσκοι Μελιτζάνας

Συστατικά:

Μελιτζάνα
Σάλτσα ντομάτας για πίτσα
Τριμμένη μοτσαρέλα για πίτσα
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεύση βασιλικού
Αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να χάσουν το φυτικό τους νερό. Τα ξεπλένουμε και τα στεγνώνουμε προσεκτικά.
Αλείφουμε τις φέτες μελιτζάνας με το λάδι, αλατίζουμε και τις ψήνουμε στην φριτέζα ή στο φούρνο για 20 λεπτά, προσέχοντας να τις γυρίσουμε μέχρι τη μέση του ψησίματος.
Σχηματίστε τους πυργίσκους εναλλάσσοντας μελιτζάνες, σάλτσα ντομάτας και μοτσαρέλα.
Αραδιάζουμε τους πυργίσκους σε χαρτί ψησίματος και τους ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: In cucina con Trilly

Προηγούμενο άρθροΦέτες κοτόπουλου στο φούρνο
Επόμενο άρθροΣτριφτάρια γεμιστά με κιμά