Συστατικά:

1/2 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή απλό γιαούρτι
1 αγγούρι
1 μεσαία έως μεγάλη ντομάτα
2 φέτες κρεμμύδι (κοψτε το κρεμμύδι να σχηματίσεις δαχτυλίδια)
2-4 κουταλάκια χυμό λεμονιού
1/2 – 3/4 κουταλάκι του γλυκού άνηθο
αλάτι

Οδηγίες:
1. Ξεφλουδίστε και κόψτε σε φέτες το αγγούρι σας, κόψτε τις ντομάτες σας και κόψτε το κρεμμύδι σας.
Κόψτε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού στα 2 , επειδή είναι ευκολότερο να το φάμε.

 

2. Σε ένα μπολ, συνδυάστε τον άνηθο και το αλάτι.
3. Προσθέστε ξινή κρέμα ή γιαούρτι και χυμό λεμονιού για γεύση. Ανακατέψτε καλά.
4. Προσθέστε κρεμμύδι, αγγούρι και ντομάτα στο μείγμα και ανακατέψτε μέχρι να γεμίσουν τα λαχανικά με το σάλτσα.

ΠΗΓΗ: tocookguide.com

Προηγούμενο άρθροΠιτσάκια Μελιτζάνας…σκέτη γλύκα
Επόμενο άρθροΤραγανιστές Πατάτες με παρμεζάνα