Ρολό Μαρμελάδα

Χρησιμοποίησα

4 ολόκληρα αυγά,
100 γρ κρυσταλλική ζάχαρη,
80 γρ αλεύρι 00,
20 γρ κορν φαλουερ,
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ,
1 φακελάκι βανιλίνη.

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για τουλάχιστον 15 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να αφρατέψουν, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά πολύ απαλά ανακατευοντας από πάνω προς τα κάτω με τη βοήθεια μιας σπατουλας.
Αδειάζουμε τα πάντα στο ταψί του φούρνου στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 8 λεπτά στους 220 σε στατικό φούρνο.
Αναποδογυρίζετε προσπαθώντας να τραβήξετε χαρτί απο το παντεσπανι.
Καλύπτω με μαρμελάδα όπου χρησιμοποίησα φράουλα 🍓 και τυλίγω σε ρολό τυλιγοντας το σε μεμβράνη και πριν το κόψω το αφήνω να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κόβουμε σε φέτες… Εξαιρετικό 😋😋

Προηγούμενο άρθροΒασιλόπιτα απλή αλλα και εντυπωσιακή…🎉🥂🍾🎶🙂
Επόμενο άρθροΤηγανίτες με κεφίρ