Συστατικά:

8 καρότα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 + 1/2 φλιτζάνι πληρες γιαούρτι
3 μεγάλες σκελίδες σκόρδου
άλατι

Εκτέλεση

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα καρότα. Τρίβουμε στο τρίφτη και τα βάζουμε σε μια μέση κατσαρόλα
με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε τα μέχρι να απορροφήσουν το δικό τους χυμό, ανακατεύοντας
περιστασιακά. Βάλτε στην άκρη έως ότου κρυώσουν.
Ξεφλουδίστε και λιωστε τις σκελίδες σκόρδου και βάλτε τα ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης.
Προσθέστε το γιαούρτι και το αλάτι στο μπολ και χτυπήστε μέχρι να κρεμώσουν.
Προσθέστε το καρότο στο μπολ. Ανακατέψτε και βάλτε το σε ένα μπολ σαλάτας.

 

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠαντζαροσαλάτα … πολύ υγιεινή
Επόμενο άρθροΚέικ κολοκύθας αφρός!