Σερβίρει 4 άτομα

Συστατικά
2,2 kgr σπανάκι, πλυμένο 
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 
2 σκελίδες σκόρδο, Λιωμένο
χυμό ενός λεμονιού
ξύσμα 1/2 λεμονιού, 
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
αλάτι και πιπέρι 
1 φλιτζάνι ντοματίνια μικρά
3 πιπεριές κομμένες σε λουρίδες, οποιοδήποτε χρώμα,
1/4 φλιτζάνι τριμμένη φέτα τυρί

Οδηγίες
Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι και το μέλι.
Προσθέστε τις πιπεριές.
Μαγειρέψτε για ένα λεπτό ή δύο για να μειώσετε ελαφρά το χυμό λεμονιού.
Προσθέστε τις ντομάτες και μαγειρέψτε μόνο μέχρι να ζεσταθούν. Δεν θέλετε να ανοίξουν.
Τέλος, προσθέστε το σπανάκι και ανακατέψτε τα όλα μαζί για ένα λεπτό μέχρι το σπάνακι να αρχίσει να μαραίνεται.
Αφαιρέστε από τη φωτιά και σερβίρετε αμέσως με το τυρί φέτα από πάνω.

credit to

Προηγούμενο άρθροH κεφτέδες του ψαρά….είναι πεντανόστιμοι
Επόμενο άρθροTo tostaki μας λίγο διαφορετικά