Σαλάτα Ταμπουλέ με κουνουπίδι

Η Συνταγή είναι από το misshealthyliving.gr

Συστατικά

500 γρ κουνουπίδι
1 πιπεριά Φλωρίνης
10 γρ πέστο βασιλικού (στο τέλος θα βρεις link για τη συνταγή)
20 γρ πέστο δυόσμου (στο τέλος θα βρεις link για τη συνταγή)
30 γρ φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
1 σκ σκόρδο λιωμένη
λεμόνι και ξύσμα λεμονιού
αλάτι κατά βούληση
ελαιόλαδο κατά βούληση

Οδηγίες

1 Πλένεις και καθαρίζεις το κουνουπίδι
2 Αφαιρείς τα σκληρά μέρη του
3 Κόβεις τα μπουκετάκια και τα τοποθετείς λίγα-λίγα στο μπλέντερ. Λίγα -λίγα ώστε να τριφτούν και όχι να λιώσουν
4 Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετείς το τριμμένο κουνουπίδι και προσθέτεις όλα τα υλικά
5 Ανακατεύεις, δοκιμάζεις και προσθέτεις επιπλέον αλάτι και λεμόνι ή ό,τι άλλο θεωρείς πως χρειάζεται
6 Σκεπάζει με μεμβράνη και αφήνεις στο ψυγείο για 2-3 ώρες (όσο μένει γίνεται πιο γευστικό)

ΠΗΓΗ 

Προηγούμενο άρθροΖουμερά Ντολμαδάκια Νηστίσιμα…με σάλτσα λεμονιού
Επόμενο άρθροΤα πιο Αφράτα Τυροπιτάκια…με φανταστική ζύμη