Τα πιο εύκολα Λουκούμια

Συστατικά
2 φλιτζάνια κορνφλαουρ
1/3 φλιτζάνι ζελατίνης
3 φλιτζάνια νερό
6 φλιτζάνια ζάχαρης
1 / φλιτζάνι ψιλοκομμένα ψημένα αμύγδαλα
1 κουταλάκι μαστίχα
τη ζάχαρη άχνη
κόκκινο χρωμα τροφίμων

Μέθοδος
Λιώστε σε σκόνη την μαστίχας με ένα μύλο και ένα γουδοχέρι.
Βάλτε την ζάχαρη, νερό, κορνγλαουρ και την μαστίχα για να βράσουν.
Ανακατεύουμε σε υψηλή φωτιά μέχρι βρασμού. (ένα μίχερ χειρός ισως βοηθάει καλύτερα.)
Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για τουλάχιστον 15 λεπτά για να παχύνει το μείγμα
και να γίνει διαφανής.
Προσθέστε αμύγδαλα και 3 σταγόνες χρωστικής ουσίας τροφίμων.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα δίσκο που έχετε στρώσει με κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη.
Χρησιμοποιώντας επίσης το κόσκινο, καλύψτε από πάνω με αρκετή ζάχαρη άχνη.
Τοποθετήστε το στο ψυγείο και αφήστε το για μια νύχτα.
Κόψτε σε κύβους και πασπαλίστε σε όλες τις πλευρές με ζάχαρη άχνη.

The easiest recipe for Loukoumia

Ingredients
2 cups of cornflour
1/3 cup of gelatine
3 cups of water
6 cups of sugar
1/cup of chopped toasted almonds
1 tbspn mastiha gum
icing sugar to dust
red food colouring

Method
Ground the mastiha gum with a morter and pestle.
Place sugar, water, cornflour and mastiha on to boil.
Stir over high heat until boiling. (Electric beaters are best used.)
Lower heat and simmer for at least 15 minutes to thicken and becomes transparent.
Add almonds and 3 drops of food dye.
Pour mixture into a tray lined with sieved icing sugar.
Using a sieve, cover the top with more icing sugar.
Place in the fridge and let set overnight.
Cut into cubes and dust all sides with icing sugar.

Credit: www.abc.net.au