Τυρόπιτα για το Σαββατοκύριακο

Γρήγορη, εύκολη και χωρίς αποτυχία συνταγή. Μια συνταγή θησαυρος από την πεθερά μου.

Υλικά

2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί Romano ή χαλούμι ή φετα τριμμένη
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μονο του
4 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
1/2 (μισή) κούπα λάδι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Μια χούφτα Φρέσκα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου
Σταφίδα Σουλτανίνα όσες θέλεις.

Μέθοδος:

1. Προθερμασμενος φούρνος στους 180 βαθμούς Κελσίου.
2. Λαδώστε μια φορμα
3. Ανακατέψτε όλα τα παραπάνω υλικά και ρίξτε στην λαδωμένη φόρμα.
4. Ψήνουμε σε μέτρια φούρνο για 40 λεπτά.
5. Αφληστε την πιτα να κρυωσει στην φόρμα για 10 λεπτά πριν αναποδογυρίσετε σε ένα ράφι ψύξης.
6. Φάτε και απολαύστε.

ΠΗΓΗ: Dora Joannou

Προηγούμενο άρθροΣπανακοτυρόπιτα “για Όλες τις Ώρες” με Καλαμποκάλευρο
Επόμενο άρθροΠεντανόστιμο Γλυκό Ψυγείου….πανεύκολο και ελαφρύ όλες τις ώρες της ημέρας!!!!!