Αφού το δοκίμασα και έπαθα πλάκα, έψαξα τη συνταγή για να το φτιάξω και γω..Μοιάζει λίγο με μιλφέιγ…Φοβερό γλυκό!!

Δείτε την συνταγή :
Υλικά:

2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
2 φλιτζάνια του καφέ σπορέλαιο
2 φλιτζάνια του καφέ γάλα
2 αυγά
Αμμωνία
Αλεύρι όσο πάρει
Υλικά για την κρέμα:
2 λίτρα γάλα
1 κουτί κάστε πάουντερ Ζάχαρη όσο θέλουμε

Εκτέλεση:  

Αφού έχουμε χτυπήσει τη ζάχαρη, το σπορέλαιο και τα αυγά, ζεσταίνουμε πολύ το γάλα και ρίχνουμε μέσα την αμμωνία. Γίνετε αφρός το ρίχνουμε στο μίγμα και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο ώστε να μη μας γίνει η ζύμη σκληρή αλλά ούτε και πολύ μαλακή. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μέρη, ανοίγουμε 3 φύλλα τα ψήνουμε ένα – ένα. Τοποθετούμε εναλλάξ ένα φύλλο μία στρώση κρέμα και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με κανέλλα και καρύδια.

   

ΠΗΓΗ: http://back-to-nature.gr/2013/02/napoleon.html

Προηγούμενο άρθροΚασσιώτικα Ντολμαδάκια
Επόμενο άρθροΣολωμός με Πράσο και Πατάτες