Υλικά

  1. Ζύμη
  2. 6 αυγά
  3. 1 κούπα ζάχαρη
  4. 1 1/2 κούπα αλεύρι
  5. 1 φακελάκι μπέικιν
  6. 2 βανίλιες
  7. 125 γρ μαργαρίνη
  8. 1/2 κούπα τρούφα
  9. Σιρόπι
  10. 3 φλιτζάνια ζάχαρη
  11. 3 φλιτζάνια νερό
  12. ξύσμα πορτοκαλιού
  13. Επικάλυψη
  14. 7 κουταλιές ζάχαρη
  15. 125 γρ μαργαρίνη
  16. 4 κουταλιές κακάο
  17. 2 κουταλιές νισεστέ
  18. 1 ποτήρι νερό
  19. 1/2 ποτήρι γάλα
Εκτέλεση
  1. Xτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μετά ρίχνουμε ολα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και χτυπάμε ελαφρά.

    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και μόλις κρυώσει το σιροπιάζουμε με το καυτό σιρόπι.

    Βάζουμε σε ένα κατσαρόλι τη μαργαρίνη για την επικάλυψη να ζεσταθεί και σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης και τα ρίχνουμε κι αυτά στο κατσαρόλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει και το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό.

    Ότι μας έμεινε από το φακελάκι της τρούφας το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό.

Προηγούμενο άρθροΤούρτα Σοκολάτας με φιστίκια αιγίνης
Επόμενο άρθροΡεβιθόσουπα