Τσιζκέικ γιαουρτιού

Συστατικά:

4 αυγά
70 γρ ζάχαρη
350 γρ γιαούρτι
40 γραμμάρια κορν φλαουερ
40 γρ μπέικιν πάουντερ
ξυσμα λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού απόσταγμα βανίλιας

Εκτέλεση:

Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους και τα χτυπάμε με τη ζάχαρη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι, το κορν φλαουερ, με το μπεικιν αναμεικτο, το ξυσμα λεμονιού και τη βανίλια.
Χτυπάμε τα ασπράδια και τα προσθέτουμε στο μείγμα, αδειάζουμε σε φόρμα 21×7 εκ. και ψήνουμε στους 170° για 30 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ 

 

Προηγούμενο άρθροΣπανακόρυζο
Επόμενο άρθροΤουρλού ή Μπριαμ