Δείτε Επίσης: Η Πίτα του Καλοκαιριού…από μία Σμυρνιά Γιαγιά | Γεμιστοί Κολοκυθοανθοί…το φαγητό του καλοκαιριού

Το γλυκό της τελευταίας στιγμής

Συστατικά

340gr γάλα εβαπορέ
400 γρ ζαχαρούχο γάλα
110γρ μαλακό τυρί κρέμας
1/3 φλιτζάνι χυμό Lime
2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα lime
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
60 έως 72 μπισκότα της επιλογής σας (ανάλογα και το πυρέξ)
* Μου αρέσει να χρησιμοποιώ μπισκότα καρύδας ή πτι μπερ

Εκτέλεση

Σε ένα μπλεντερ ρίχνουμε τα 2 γάλατα, το εκχύλισμα βανίλιας, το ξύσμα , το τυρί κρέμα, και το χυμό Lime και χτυπάμε χτυπάμε να πάρουμε μία παχύρρευστη κρέμα. Αδειάζουμε 1/3 της κρέμας σε ένα πυρέξ και στρώνουμε τα μπισκότα.


Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και τελειώνουμε με την κρέμα τελευταίο στρώμα.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο απο 6-8 ώρες ή όλη την νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα.
Σε μια σακούλα τρίβουμε σε τρίμματα μπισκότα και πασπαλίζουμε από πάνω και το γλυκό είναι έτοιμο.

Είναι πολύ δροσιστικό πιστέψτε με

Δείτε Επίσης: Η Πίτα του Καλοκαιριού…από μία Σμυρνιά Γιαγιά | Γεμιστοί Κολοκυθοανθοί…το φαγητό του καλοκαιριού
Προηγούμενο άρθροΑφράτο γλυκό ψυγείου λεμόνι
Επόμενο άρθροΗ Κοτοσαλάτα η πιο εύκολη σαλάτα