Δείτε Επίσης: Αν θέλετε να φτιάξετε ψωμάκια σαν το βαμβάκι, είστε στο σωστό μέρος | Πως θα φτιάξω τα πιο ζουμερά μπιφτέκια κοτόπουλου

Χάμπουργκερ

Υλικά

300 γραμμάρια μικτού κιμά (μοσχαρίσιο-χοιρινό)
Αλάτι τριμμένο
Μαύρο πιπέρι
Νιφάδες Πάπρικα
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λίγο μπέικον ψιλοκομένο (1 κσ)
τυρί κίτρινο σε κύβους (1 κσ)

Εκτέλεση

Προσθετουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ

και ζυμώνουμε με τα χέρια να ομογενοποιηθούν. 
Φτιάξτε μια μπάλα

και αφήστε το στο ψυγείο (2-3 ώρες).
Καλύψτε μία πλάκα κοπής με λάδι και τοποθετήστε εκεί την μπάλα κιμά


Φτιάξτε ένα μπιφτέκι, το μπιφτέκι πρέπει να έχει πάχος περίπου 1 cm

Τοποθετήστε το μπιφτέκι στο φούρνο , σε σχάρα ή σε πλάκα για 5 λεπτά σε
κάθε πλευρά

Το Χάμπουργκερ είναι έτοιμο και ζουμερό να σε ψωμάκια σαν το βαμβάκι

Δείτε Επίσης: Αν θέλετε να φτιάξετε ψωμάκια σαν το βαμβάκι, είστε στο σωστό μέρος | Πως θα φτιάξω τα πιο ζουμερά μπιφτέκια κοτόπουλου

 

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με πιπεριές – Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή
Επόμενο άρθροΡολό του Καφέ με φιστίκι τριμμένο