Αυτό είναι επίσης γνωστό ως Arab Kebab, πολύ παρόμοιο με την κλασική συνταγή στιφάδο με μοσχάρι. Θα δείτε πόσο εύκολο είναι να το φτιάξετε.

Κατάλογος συστατικών

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 ντομάτες + 1 κουταλιά της σούπας ντοπατοπελτέ εάν χρειάζεται
1 καρότο κομμένο σε κύβους
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
4 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια-υψηλή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας λάδι ή φυτικό λάδι.
Προσθέστε το κρέας και μαγειρέψτε μέχρι να αρχίσει να γίνετε καφέ, περίπου 3 λεπτά. Όταν το κρέας είναι καφέ, προσθέστε ψιλοκομμένα κρεμμύδια και μαγειρέψτε για άλλα 30 λεπτά με το καπάκι κλειστό.
Ανοίξτε το καπάκι και τώρα μπορείτε να προσθέσετε τις τριμμένες ντομάτες και τον πελτέ και μαγειρέψτε για άλλα 10 λεπτά με το καπάκι κλειστό. Ανοίξτε το καπάκι και προσθέστε τα καρότα κλείστε το καπάκι και μαγειρέψτε για άλλα 10 λεπτά. Ανοίξτε το καπάκι και προσθέστε τις πατάτες και μαγειρέψτε για άλλα 10 λεπτά.
Ανοίξτε το καπάκι ρίξτε αλάτι και πιπέρι ανακατέψτε και μαγειρέψτε για άλλα 2 λεπτά πριν το σερβίρετε

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με πατάτες σε σάλτσας μπεσαμέλ
Επόμενο άρθροΗ πιο καλοκαιρινή μακαρονάδα