Βάζουμε σε ένα μπολ μισό κιλό αλεύρι,1 σακουλάκι ξερή μάγια,2 νεροπότηρα χλιαρό νερό,1 κουτάλια της σούπας ζάχαρη,1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Κάνουμε ένα παχύρρευστο χυλό το σκεπάζουμε για 30 λεπτά και στην συνέχεια τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο!
Διακοσμούμε με μπόλικο μέλι και κανέλα!!!!Συνταγή κ φωτό από  Tzeni Tsanaktsidou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Προηγούμενο άρθροΣαγανάκι με τραγανή κρούστα
Επόμενο άρθροΦανουρόπιτα χωρίς ζάχαρη…με ταχίνι και μέλι