Τυρόπιτα στο τηγάνι

Υλικά

3 αυγά
20 -30 γρ ελαιόλαδο
40 γρ αλεύρι βρώμης (νιφάδες βρώμης αλεσμένες στο μπλέντερ)
100 γρ φέτα
50 γρ τριμμένη γραβιέρα (χρησιμοποίησα Νάξου)
80 γρ γιαούρτι (χρησιμοποίησα κατσικίσιο)
αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
θυμάρι
ντοματίνια

Εκτέλεση

1. Σε ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε τα αυγά και χτυπάμε καλά
2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την βρώμη, λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά
3. Θρυματίζουμε την φέτα και την προσθέτουμε μαζί με τη γραβιέρα και το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά
4. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και αδειάζουμε το περιεχόμενο. Μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά.

5. Γυρίζουμε την πίτα και από την άλλη με όποιο τρόπο να βολευει μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά
6. Σερβίρουμε με φρέσκα ντοματίνια και θυμάρι

 

ΠΗΓΗ: misshealthyliving.gr

Προηγούμενο άρθροΣπιτικές Πίτες Ολικής
Επόμενο άρθροΠλούσια Ρεβυθάδα: Ο Θησαυρός της Ελληνικής Κουζίνας