Τυρόπιτα στο τηγάνι

Εύκολη και πεντανόστιμη Τυρόπιτα στο τηγάνι με ελάχιστα υλικά και έτοιμη σε 15′ λεπτά στο τηγάνι ! Πρώτη φορά που την γεύτηκα ήταν στην Σκύρο…τωρα την ξαναβρίσκουμε απο την κα Ritsa Kepesidou

Υλικά

1 στραγγιστο γιαούρτι (200γρ)
3 αβγά,
70 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
70γρ γκούντα τριμμένη
70γρ φέτα θρυμματισμένη
ελάχιστο αλάτι ανάλογα με τα γούστα σας επειδή έχει αλμύρα από τα τυριά.

Εκτέλεση

Ανακατευω όλα μαζί τα υλικά και ρίχνω το σφιχτό χυλό σε αντικολλητικό τηγάνι που έχω λαδωσει ελαφρά.
Αφηνω να ψηθεί από την κάτω πλευρά και με τη βοήθεια ενός πιάτου του γυρίζω να ψηθεί κι από την άλλη.
Περιπου 5λ την κάθε πλευρά σε μεσαία φωτιά!

Είναι εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη!!

Προηγούμενο άρθροΑέρινο Ρεβανί με Καρυδόπιτα:
Επόμενο άρθροΚαρυδάτα με γέμιση σοκολάτας