Υλικά

1 φλυτζάνι μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο σε κομματάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μαϊντανό ψιλοκομμένο (ή άνηθο)
1 αυγό
1,5 φλυτζάνι αλεύρι
1 ποτήρι σόδα water
λίγο αλάτι
πιπέρι
1/2 λεμόνι τον χυμό
καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί, γίνεται ένας πηχτός χυλός και τηγανίζω κουταλιές κουταλιές από το μείγμα. Βγάζω τους ψαροκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξει το περιττό λάδι.

Προηγούμενο άρθροΜελωμένες μπουκιές κοτόπουλου με μουστάρδα!
Επόμενο άρθροΥπέροχα Λαζάνια με τυρί