Ψημένα γεμιστά κολοκυθάκια

Υλικά

2 κολοκυθάκια μεγάλα ή 4 μικρά
1 μικρό κρεμμύδι
3 ντομάτες
150 γρ κιμά χοιρινό (ή κοτόπουλο)
150 γραμμάρια τυριού
μαγιονέζα
μπαχαρικά

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση και αφαιρουμε την ψυχα και φτιαχνουμε τις βαρκούλες, πασπαλίζουμε με μπαχαρικά το εσωτερικό.
Ψιλοκόβουμε την ψυχα του κολοκυθιού με ένα μαχαίρι και στύβουμε το ζουμί, προσθέτουμε τον κιμά και το τριμμένο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τις βαρκουλες μας. Κανουμε μια λωρίδα μαγιονέζας

και από πάνω στρωνoυμε ροδέλες ντομάτας και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35-40 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινή Ομελέτα με λαχανικά…
Επόμενο άρθροΚιμαδόπιτα με τυρί και κρέμα…η πίτα που έγινε ανάρπαστη στο διαδύκτιο