Συστατικά :

Baked Piroshki with Braised Cabbage

 

Baked Piroshki with Braised Cabbage-2

Baked Piroshki Recipe

Baked Piroshki with Braised Cabbage-15

4. Καλύψτε με πλαστικό περιτύλιγμα και αφήστε το σε ένα ζεστό φούρνο 35˚ C για 1 ώρα (ή 2 ώρες σε ζεστό δωμάτιο). Η ζύμη θα τριπλασιαστεί σε όγκο. Κάνε υπομονή. Αυτό αξίζει τον κόπο στο τέλος.😉

Baked Piroshki with Braised Cabbage-20

5. Μεταφέρετε τη ζύμη σας σε μια καλή μη κολλητική επιφάνεια και κόψτε σε 5 ίσα κομμάτια. Εργαστείτε με ένα κομμάτι κάθε φορά, ανοίξτε κάθε κομμάτι της ζύμης σε έναν κύκλο 33-35 εκ.

6. Κόψτε κάθε κύκλο με κόπτη πίτσα σε 8 ίσα τρίγωνα. Τοποθετήστε περίπου 1/2 κουταλιού της γέμισης στο μέσον του πλατιού τμήματος του κάθε τριγώνου.

Baked Piroshki with Braised Cabbage-24

Baked Piroshki with Braised Cabbage-25

7. Για να Roll: πιάστε τις δύο άκρες μαζί πάνω από το γέμισμα και σφραγίστε μέχρι τη βάση. Σφραγίστε τη ζύμη στη βάση πάνω από το γέμισμα. Αναδιπλώστε στις μικρές γωνίες και ρίξτε το προς τα εμπρός. Εδώ είναι μια εικόνα όλων των βημάτων από αριστερά προς τα δεξιά:

Baked Piroshki with Braised Cabbage-26

8. Αφού τυλίξετε το πιροσκί, τοποθετήστε το σε ένα φύλλο ψησίματος το ένα με το άλλο με την πλευρά του πτερυγίου στραμμένη προς τα κάτω, ώστε να μην ανοίξουν. Αφήστε το πιροσκί να φουσκώσει σε ένα ζεστό φούρνο 35˚C για 20 λεπτά. (30-45 λεπτά σε ένα ζεστό δωμάτιο).

Baked Piroshki with Braised Cabbage-29

(Δείτε πώς φουσκώνουν ωραία και τώρα αγγίζουν το ένα το άλλο; Τώρα είναι έτοιμοι για το φούρνο)

Baked Piroshki with Braised Cabbage-33

9. Χτυπάτε 1 αυγό και βουρτσίστε από πάνω το πιροσκί με το χτυπημένο αυγό. Ψήνετε σε 180˚C για 20 λεπτά ή έως ότου από πάνω είναι χρυσαφί.

Baked Piroshki with Braised Cabbage-31

Baked Piroshki with Braised Cabbage-34
Baked Piroshki with Braised Cabbage-36

Εάν κάνετε το γλυκό το πιροσκί βάλτε μία γέμιση από μήλο*(βουρτσίστε τα με το γλάσο ζάχαρης / νερού μόλις βγούν έξω από το φούρνο για να τους δώσει κάποια επιπλέον λάμψη και γλυκύτητα.), μπορείτε να βάλετε ένα λουκανικάκι φρανκφούρτης ή οτιδήποτε άλλο θέλετε  

Απολαυστε τα

Σημείωση

Για την Γέμιση μύλου:

 2 μέτρια μήλα + 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη.

Κόψτε τα μήλα με λεπτό τρόπο στον μπλεντερ και σοτάρετε με 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά αναδεύοντας συχνά μέχρι να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του χυμού. Αφήστε κατά μέρος για να κρυώσει. Για γλυκό πιροσκι, βουρτσίστε την κορυφή με νερό ζάχαρης μόλις τελειώσει το ψήσιμο. (1 κουταλάκι σούπας διαλύεται σε 2 Tbsp ζεστό νερό).

Με Αγάπη

Natasha

 

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαιρινό Σπαγγέτι με Γαρίδες και Λαχανικά
Επόμενο άρθροΡεβανί κακάο, με μαστίχα και αμύγδαλα