Διαφήμιση

Συστατικά:
βούτυρο – 100 g.
ζάχαρη άχνη – 4 κουταλιές της σούπας.
ασπράδι αυγού από μεγάλο αυγό – 1 τεμάχιο 
αλεύρι – 180 g.
1κγ εκχύλισμα βανίλια

1κγ μπεικιν παουντερ

Εκτέλεση
Χτυπήστε το βούτυρο με ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσουν.
Ξεχωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι αυγού.
Προσθέστε το ασπράδι αυγού στο μείγμα ζάχαρης και ανακατέψτε καλά.
Κοσκινίστε το αλεύρι, προσθέστε το στο μείγμα ζάχαρις και αυγού σε μικρές μερίδες, και προσθέστε βανίλια, μπεικιν παουντερ και ζυμώστε σε μία μαλακή ζύμη.
Μεταφέρετε τη ζύμη σε σακούλα ζαχαροπλαστικής ή σε μία σακούλα με κομμένη την γωνία.
Στρώστε στο ταψί σας μία λαδόκολλα.
Πιέστε τη ζύμη από τη σακούλα σε μικρές μερίδες σε σχέδια που θέλετε έτσι ώστε η απόσταση μεταξύ των προϊόντων να είναι τουλάχιστον 1 cm.
Γεμίστε με  τη ζύμη το ταψί

8. Βάλτε μια μικρή ποσότητα μαρμελάδα στο κέντρο κάθε μπισκότου.

9. Βάλτε το ταψί στο φούρνο, προθερμασμένο στους 200 ° C, και ψήνετε 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

10. Αφήστε να κρυώσουν τα μπισκότα και σερβίρετε με τσάι, καφέ ή γάλα. Αυτά τα μπισκότα μπορούν να δοθούν σε παιδιά στο σχολείο.

Καλή Απόλαυση

Credit to Recipes of Caucasian Cuisine

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση